Gündem:
banner175
Eski Başbakan Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin Denizli İl Başkanı Aykut Yıldırım oldu

Anavatan Partisi’nin son il başkanı olan, Demokrat Parti İl başkanlığı yapan Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Aykut Yıldırım, Gelecek Partisi’nin Denizli İl Başkanı oldu. Genel Başkan Ahmet Davutoğlu ile görüşme sonrasında kendisine il başkanlığı görevinin verildiğini belirten Yıldırım, “Eski Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi Denizli İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Bu vesile ile bizi bu göreve layık gören Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu'na teşekkür ediyorum. Allah mahcup etmesin, vatanımıza, milletimize samimiyetle hizmet etmemizi nasip etsin” dedi.
Yıldırım, yönetim kurulunun da yakın zamanda oluşacağını kaydederken, “Yönetim kurulunu oluşturduktan sonra açıklamamızı, corona virüs tedbirleri kapsamında yapacağız” dedi.
 
 

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku