Gündem:
FETÖ soruşturmasında 76 tutuklama
Denizli Valiliği, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik adli ve idari soruşturma detayları ile ilgili rakamları güncelledi. Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada bin 55 kamu görevlisinin açığa alındığı, 537’sinin gözaltında tutulduğu, 15’inin görevden alındığı belirtilirken 463 pirsonelin serbest bırakıldığı belirtildi.
 
19 HAKİM SAVCI HALEN FİRARDA
Verilerin en dikkat çekici bölümlerinden biri; bir rütbeli asker ile 19 hakim ve savcının halen firarda olduğu bilgisiydi.
 
TUTUKLANAN PERSONEL
Tutuklanan personelin kurumlara göre incelenmesinde ise çok ilginç detaylar göze çarptı. Darbeye yardım ettiği gerekçesiyle Tugay Komutanı başta olmak üzere 53 rütbeli olmak üzere toplamda 56 asker tutuklandı.
 
11 RÜTBELİ POLİS CEZAEVİNDE
İki Vali yardımcısıyla bir kaymakam daha önce tutuklanmıştı. Denizli emniyet Müdürlüğü’nde ise operasyon hayli büyüktü. 6’sı müdür, 3’ü emniyet amiri, 2’si de komiser yardımcısı olmak üzere 11 rütbeli polis cezaevine gönderildi.
 
4 HAKİM SAVCI TUTUKLANDI
Denizli Valiliğinde bir mimar ve dernekler bölümüyle ilgilenen bir memur tutuklanırken, Denizli Adliyesi’nden de açığa alınan 23 hakim ve savcıdan 4’ü tutuklandı, 19’u ise halen firarda...
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku