Gündem:
banner175
Gençler, Ekrem ağabeylerini vekil olarak görmek istiyor
28. Dönem AK Parti Denizli Milletvekili adayı, iş insanı Ekrem Başer, 14 Mayıs seçimleri öncesinde bu kez ilk defa oy kullanacak genç seçmenleri ile buluştu. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada gençler merak ettiklerini sordu, istek ve taleplerini iletti. Rol model olarak gördükleri ‘Ekrem ağabeyi’ TBMM çatısı altında görmek istediklerini ifade eden gençler, Başer’e her zaman destek olacaklarını belirtti. Gençlerle tek tek yakından ilgilenen Ekrem Başer, gençlerle kardeşlik hukuku içerisinde geçmişten bu yana var olduklarını ifade etti. Başer, “Siyaset yoluyla şehrine ve ülkesine hizmet etmek isteyen bir anlayışa sahibim. Genç Dostu Şehir unvanlı Denizli’mizde genç kardeşlerimin şahsıma gösterdiği teveccühten ziyadesiyle memnunum.  Söz de, karar da gençlerin anlayışı ile bulunduğum her ortamda onların talep ve isteklerini ifade etmeye ve yerine getirmeye gayret edeceğim. Çünkü, gençler bizim kardeşliğimizin ve birliğimizin teminatıdır. Yarının büyük ve güçlü Türkiye'sinin öncüleri, önderleri ve mirasçılarıdır” diye konuştu.


"Yarının Türkiyesi, sizlerin, omuzlarında yükselecektir"
AK Parti Denizli Milletvekili adayı Ekrem Başer,  gençlerin Türkiye’nin en önemli gücü olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti; “Sizler, üniversitede, lise ilim peşinde koşan, fabrikada alın teri döken, bilgisayarı başında dünyayı takip eden, her alanda Türkiye'yi omuzlayan en önemli gücümüzsünüz. Sizler, kendi ülkesine ve devletine hizmet etmeyi temel hedefi gören, mensubu olduğu milletin değerleriyle donanmış kutup yıldızımızsınız. Sizler, Sultan Alparslan'ın inancının, Osman Bey'in ferasetinin, Abdülhamid Han'ın dirayetinin, Gazi Mustafa Kemal'in azminin en güzel temsilcilerisiniz. Sizler, inşallah geleceğin Türkiyesi, Türkiye Yüzyılı, yarının Türkiyesi, sizlerin omuzlarında yükselecektir” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku