Gündem:
banner175
Gidemeyeni, oy kullanmaya götürecekler
Evde Bakım Hizmetleri’nin 444 38 33 numuraları telefonunu arayan yatalak ya da evden tek başına çıkamayacak olan vatandaşlar oy kullanmaya götürülecek.
 
Sağlık Bakanlığı’nın uygulaması kapsamında Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Berna Öztürk, hastanede yatan veya evde sağlık hizmeti alan vatandaşların oy kullanabilmeleri için gerekli tüm hazırlıkları yaptıklarını söyledi.
 
Öztürk, “Sağlık Bakanımız Recep Akdağ öncülüğünde başlatılan ve ilimizde İl Sağlık Müdürlüğü, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğü koordinasyonunda evinde sağlık hizmeti alan, hastanede yatan ve sağlık yardımı olmadan oy kullanamayacak vatandaşlarımıza destek olacağız. Hastalarımız 444 38 33 numaralı çağrı merkezini arayarak oy kullanma taleplerini iletebilirler. Talepte bulunan hastalarımız evde sağlık hizmeti ekibi tarafından değerlendirilerek hasta nakil araçları ile oy verecekleri merkezlere taşınacak ve oy verme işleminden sonra alındıkları yere geri götürülecektir” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku