Gündem:
banner175
Gönülden demokrasi nöbetçisi
Darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren meydanları dolduran Denizlililer, hala demokrasi nöbetini sürdürüyor.
 
Delikliçınar Şehitler Meydanı’ndaki Yeni Cami’nin bahçesi... 15 Temmuz’daki alçak darbe girişiminin üzerinden neredeyse bir ay geçti...
 
Geceyarılarına kadar süren nöbeti tamamlamış isimsiz demokrasi kahramanlarından biri dinlenmeye çekilmiş... Yeni Cami’nin bahçesindeki bankın birini yatak, oradan bulduğu bir taşı da çantasıyla destekleyerek yastık yapmış yatıyor.
 
Fotoğrafı ise yine bir demokrasi nöbetçisi Ak Parti Kadın Kolları’ndan Aynur Akdemir çekti, kişisel hesabından paylaştı ve “Gecenin 04.30 ü Vatan için taşın üstüne terliğini koymuş amcamız Çınar Meydanında nöbette uzanmış yatıyor. Hangi kuvvet bir insanı taşı yastık yaptırabilir gecenin bu saatinde VATAN aşkından başka. Allah binlerce defa razı olsun.” notunu düştü.
 
Fotoğraf Sosyal medyada hızla paylaşıldı ve beğeni topladı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku