Gündem:
banner175
Hac başvuruları e-devletten yapılacak
Müftülüğün yaptığı açıklama şöyle:
 
“Belirtilen tarihler arasında hacca ilk defa kayıt olacak vatandaşlarımız anlaşmalı bankalar ile PTT Şubelerine T.C. numaralarını bildirerek “2020 Yılı Hac Ön Kayıt Ücreti” olarak 25 TL. kayıt ücretini yatırdıktan sonra, P.T.T şubelerinden alınan E-Devlet Şifreleri ile “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” gereği kendileri tarafın danyapılacaktır. İl ve İlçe Müftülüklerimizde ön kayıt yapılmayacaktır.
Geçmiş yıllarda kaydı olan vatandaşlarımızın kayıtları Diyanet İşleri Başkanlığımızca otomatik olarak yenilenecektir. Ancak; grup değiştirme, grup ayırma, gurup birleştirme, oda değişiklikleri, kayıt ili ve kayıt ilçesi değişiklikleri, telefon ve adres değişiklikleri vb.hususlar il ve ilçe müftülüklerimiz aracılığı ile yapılacaktır.”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku