Gündem:
banner175
İçişleri Bakanı Soylu ve Ekonomi Bakanı Zeybekci Denizli'de
Öğle saatlerinde Denizli’ye gelen iki bakan öncelikle Denizli Valiliği’ni ziyaret etti. Denizli Valiliği önünde toplanan vatandaşlar Soylu ve Zeybekci’ye büyük ilgi gösterdi.
 


Bakan Soylu, ziyaret öncesi valilik binasının karşısındaki kaldırımda kendisini merakla bekleyen vatandaşların yanına giderek selam verip, sohbet etti. Küçük kız çocuğu ile konuşan Bakan Soylu, oyuncak hediye ettikten sonra tören mangasını selamlayarak Valilik binasına geti. Bu sırada bazı vatandaşlar ‘seni seviyoruz’ diye bağırdı.
 
Bakan Soylu ve Bakan Zeybekci’ye burada Vali Karahan tarafından brifing verildi. Denizli’nin ürünlerinin ikramlık olarak seçildiği ziyarette, kendisine Yatağan yapısı özel bir bıçak seti hediye edilen Bakan Soylu, Denizli’ye övgüler yağdırdı.
 


İki bakan şu anda EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki Ak Parti Merkezefendi İlçe kongresinde bulunuyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kongrenin ardından Çivril’e gidereceği öğrenildi. Bakan Soylu, geçen hafta sonu Bitlis’te çığ altında kalarak şehit düşen Hilmi Öz’ün ailesini ziyaret ettikten sonra akşam da Eski Belediye Başkanı Ali Aygören’in oğlunun nikahında şahitlik yapacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku