Gündem:
banner175
Kadın Meclisi anneler gününü kutladı
Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Anneler Günü nedeniyle Bayramyeri Meydanı’nda kadınlarla bir araya geldi. Programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, El Emeği Pazarı Başkanı Ayşe Alancı, Kadın Meclisi yürütme kurulu ve vatandaşlar katıldı. Anneliğin çok önemli bir duygu olduğu ifade eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, tüm annelerin anneler gününü kutladı. Özen, “Ana başta taç imiş. Analarımız olmasa bizler bugün bir hiçiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak diledik ki, kentimizin en güzel meydanında sizlerle beraber olalım. Bu günü sizlerle paylaşalım. Annelerimizin, bu güzel gününü kutluyorum” dedi.
 
“Annelerin duası bu dünyada alınabilecek en güzel dua”
 
‘Annelerin kıymetini bilelim’ diyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, şöyle konuştu; “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisimiz oldukça güzel bir program düzenlemiş. Annelere verilecek en güzel hediye çocuklarımızın hediyesidir. Vefat eden annelerimize rahmet diliyorum. Annelerin duası bu dünyada alınabilecek en güzel dua. Bizler, Cennetin anaların ayakları altına serili olduğuna inanan bir dinin mensuplarıyız. Annelerin yüzünün güldüğü, huzur bulduğu güzelliklere vesile olan nice anneler gününe tekrar kavuşmak dileğiyle anneler gününüz kutlu olsun.” Konuşmaların ardından Halime Dindar tarafından okunan Anne şiiri izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Şiirlerin ve Halk Oyunları gösterisinin ardından Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ve Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen tarafından kadınlara karanfil dağıtıldı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku