Gündem:
banner175
Kayak merkezinin yolu açıldı, vatandaşlar güvenle indirildi
Nikfer Mahallesi'ndeki Denizli Kayak Merkezi'nde dün saat 17.00 sıralarında başlayan etkili kar yağışı nedeniyle, kayak merkezine giden yol ulaşıma kapandı. Kayak Merkezi'ne gelen 30'u çocuk yaklaşık 200 kişi, yolun kapanmasıyla birlikte mahsur kaldı.
 
Yardım çağrısı üzerine bölgeye Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri, İl Afet Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, saat 03.00'e kadar yolun ulaşıma açılması için yoğun çaba harcadı.
 
Ancak şiddetli kar yağışı ve tipi, görüş mesafesinin de sıfıra inmesiyle ekiplere geçit vermedi. Çalışmalara ara veren ekipler, kar kürüme çalışmalarına sabahın erken saatlerinde tekrar başladı. 4 iş makinesi, 2 kar kürüme kamyonuyla yolu açmak için yoğun çaba sarf etti.
 
KAYAK MERKEZİNDE SABAHLADILAR
Mahsur kalan vatandaşlar ise, kayak merkezindeki sosyal tesislerde, gıda ve barınma imkanı sağlandı. Geceyi kayak merkezinde geçiren vatandaşlar, dağıtılan battaniyeler ve montlarıyla, masa, sandalye ve yerde uyudu.
 
Sabah saatlerinde ise ekiplerin yoğun çalışmasıyla yol tekrar açıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaşların güvenle indirildiği belirtilirken, “Denizli kayak merkezinde tahliye tamamlandı. Tüm vatandaşlar ve kamu kurumu görevlileri herhangi bir olumsuzluk yaşamadan sağlıklı bir şekilde aşağı indirildi.” denildi.
 
 
DHA / Tavas - Ramazan ÇETİN -Deniz TOKAT
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku