Gündem:
banner175
Kaza ve heyelan iki yönde trafiği felç etti
Denizli, bir hafta sonunu daha felç olan trafiğe katlanmak zorunda kaldı. Heyelan ve trafik kazası nedeniyle iki çok yoğun yoldakilometrelerce kuyrum oluştu.
 

SANDIKLI’DA KAZA OLDU, KUYRUK KOCABAŞ’A UZANDI
Afyonkarahisar’ın Sandıklı İlçesi, Kaplıca kavşağında 34 BH 9635 plakalı TIR’a arkadan çarpan 59 ZR 175 plakalı otomobildeki aynı aileden iki kişi yaşamını yitirdi, iki kişi de ağır yaralandı. Kazaya takip mesafesine uymayan 4 araç daha katılınca can pazarı yaşandı. Yol uzun süre trafiğe kapalı kalınca uzun kuyruk Kocabaş’a kadar uzanndı. Araçların hiç ilerlemediği kaza sonrası vatandaşlar dakikalarca yolun açılmasını bekledi.
 

CANKURTARAN’DA YİNE HEYELAN, YİNE ÇİLE

Denizli’nin son dönemde kanayan yaralarından biri haline gelen Cankurtaran bölgesinde yine heyelan meydana geldi. Edinilen bilgilere göre iki gündür trafiğin tek şeritten verildiği yolda akşam saatlerinde yine heyelan meydana geldi ve iki şerit birden kapandı. Hal böyle olunca kuyruk Tavas Makasına kadar uzandı ve sürücüler milim milim ilerlemek zorunda kaldı. Tatil bölgesinden gelenler için yine çile dolu bir yolculuk yaşandı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku