Gündem:
banner175
Lösemili çocukları unutmadılar
Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı  Osman Zolan, Gençlik ve Spor İl Müdürü  Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle lösemiye dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak  için maske taktı.
 
Haluk Ulusoy Tesisleri’nde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya gelen Vali Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve Denizlispor yönetim kurulu Lösemili Çocuklar Haftası’na farkındalık oluşturmak için fotoğraf çektirdi.
 
Sadece Lösemili Çocuklar Haftası’nda değil her zaman lösemili çocukların yanında olduklarını ifade eden Denizlispor Başkanı Ali Çetin, “Taraftarlarımız maç sonu kutlamasında lösemili çocuklarımızı unutmadı, futbolcularımızda lösemili çocuklar konusunda oldukça hassas. Bizlerde onların yanında olduğumuzu belirtmek amacıyla böyle bir fotoğraf çektirdik. Bu duyarlılığı toplumumuza aşılamamız gerekiyor” diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku