Gündem:
banner175
Mehmet Fevzi Yeniçeri hayatını kaybetti
4 çocuk babası Yeniçeri, bu sabah evinde fenalaştı. Ailesinin çabasına rağmen kurtarılamayan Yeniçeri hayatını kaybetti. Geçen yıllarda bir kalp krizi geçiren ve yaşamını daha telaşsız yaşamaya devam eden Yeniçeri’nin ölümü; sadece siyaset yaptığı ve gönül verdiği MHP’ de değil, tüm siyaset camiasında büyük üzüntü yarattı.
 
Yeniçeri’nin cenazesinin yarın (Pazartesi) Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.
 
BAŞKAN ZOLAN’DAN MESAJ
Acı haberin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da bir taziye mesajı yayınladı. Zolan, “Kardeşim” diye bahsettiği Yeniçeri’nin ölümünden derin üzüntü duyduğunu belirtti, “MHP'de İl Başkanlığı yapmış, bir dönem birlikte Belediye Meclisi'nde görev yaptığımız kıymetli kardeşim, dostum Mehmet Fevzi Yeniçeri'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm arkadaşlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun. Nur içinde yat kardeşim” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku