Gündem:
Nöbetin bir numaralı askeri
GECELERCE UYUMADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan 15 Temmuz başlayan nöbetini hiç bırakmadı. Genellikle yatsı namazından sonra hareketlenen meydanda geceyarıları kürsüye çıkan, ardından da halkıyla birlikte zaman zaman bir kilimin üzerinde, zaman zaman ise bir standın başında nöbet tuttu.
 
İZMİR’E BİLE GİTTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, Denizli’nin yanısıra Aydın ve İzmir’de de demokrasi nöbetlerine katıldı. Honaz, Kale, Tavas, Serinhisar, Acıpayam, Baklan ve Çivril’de de demokrasi nöbetlerine katılan Başkan Zolan, binlerce kilometre yol gitti. Gittiği il ve ilçelerin hepsinin dönüşünde yine Delikliçınar Şehitler Meydanı’ndaki nöbette sabahladı.
 
KİLO VERDİ

İlk fotoğraf 12 Temmuz günü yani darbe girişiminin üç gün öncesinde çekildi. Yeni kapalı yüzme havuzunun inşaatını incelemeye giden Başkan Zolan, herkesin alışık olduğu haliyle pozunu veriyor. Diğer fotoğraf ise 8 Ağustos günü, yani birkaç gün önce çekildi. Başkan Zolan’ın yüzünden yorgun ama mutlu olduğu anlaşılırken, verdiği kilolar da dikkatlerden kaçmıyor.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku