Gündem:
banner175
Pamukkale isyanına otelcilerden desteklenmesi gereken tepki
Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği Başkanı Gazi Murat Şen bu yılın sonunda Pamukkale’nin 376 müze ve örenyeri ile birlikte ihaleye çıkacağını hatırlattı. Şen, Laodikya’nın Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilirken hem kazılarının hem de tanıtımının çok iyi yapıldığını örnek gösterdi. Şen, bu yılın başında Deizli Büyükşehir Belediyesi’nden Laodikya’nın alınmasıyla gerileme döneminin başladığını söyledi.
 
PAMUKKALE UZAK KALAN BİR HATIRA ARTIK
Pamukkale’nin de hem giriş hem de içerideki kafe fiyatlarının büyük sıkıntılar yarattığına dikkat çeken Şen, “Pamukkale Denizlili vatandaşlarımız için uzak kalan bir hatıra, bir rüya halini almıştır” dedi.
 
TANITIM YOK
İhaleyi alan şirketin hiçbir katkısının olmadığını kaydeden Şen, “Dünya mirasına, gerek ören yeri giriş gerekse mağazaları işleten kuruluşlar tanıtım açısından hiçbir katkı sağlayamamaktadırlar.
 
ÜCRETSİZ GİRİŞ SAĞLANSIN
Bu yıl yapılacak ihalenin mutlaka bölgesel olarak ihale edilmesi  şehrimiz için büyük önem arz etmektedir. Dernek olarak ören yerlerinin köprü ve otoyolların ücretsiz olduğu tarihler ve her ayın bir Pazar günü yurtdışı örneklerin de olduğu gibi tüm vatandaşlarımıza kültürel varlık bilincinin oluşturulması ve gelecek nesillere bu varlıkların korunarak aktarılabilmesi için Ücretsiz giriş in sağlanabilmesi talebimiz devam etmektedir.
 
HERKESE GÖREV DÜŞÜYOR
Pamukkale ve Laodikya örenyerinin işletiminin Denizli’de kalabilmesi için Bakanımız Nihat Zeybekci olmak üzere tüm milletvekillerimizi, valimizi, Büyükşehir Belediye Başkanımızı, Pamukkale ve Merkezefendi belediye başkanlarını, sivil toplum örgütlerini birlikte hareket etmeye davet ediyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku