Gündem:
banner175
Prof.Dr. Kumsar: Bu depremler normal
Denizlihaber.com’a konuşan Kumsar şunları söyledi:
“Honaz deprem fayı yüzeye çok yakın. Oradaki fayların yapısı bu büyüklükte deprem üretmeye uygun. O nedenle fay üzerinde bu tür sarsıntıların meydana gelmesini bekliyoruz. Büyüklük olarak 5 veya 5.5 büyüklüğüne kadar sarsıntı yaşayabiliriz.
 
Geçen ay yaşadığımız 3.9 büyüklüğündeki deprem de aynı tip bir fay hareketiydi. Sonra artçıları geldi. Bir süre ara verdi, şimdi 4.5 büyüklüğündeki depremin artçıları gelecektir. Hazırlıklı olmalıyız. Aslında biz bu depremlere alışmalıyız. Gündelik hayatımızı aksatmadan devam ettirmeliyiz.”
 
Kumsar, denizlihaber.com editörünün, “Daha büyük depremin habercisi olabilir mi? Sorusuna ise, “Böyle bir beklentimiz şimdilik yok” yanıtını verdi.
 
KANDİLLİ REVİZE ETTİ
Öte yandan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü ve merkez üssünü revize etti. Merkez üssü Honaz’ın Gürleyik Mahallesi olarak değiştirilirken, büyüklüğü de 4,3 olarak değiştirildi.
 
4,3 büyüklüğündeki depremin ardından merkez üssü Kaklık olarak kaydedilen 1,6 büyüklüğünde bir artçı sarsıntı meydana geldi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku