Gündem:
banner175
Şehit nişanlısından yürek burkan paylaşım
Şehit haberi geldiğinde düğününe 40 gün vardı Özkan Bilgiç’in... Denizli’nin son şehidi Özkan Bilgiç ve nişanlısı Ayşe, 2 Ekim’e gün almışlardı. Ve bu Pazar 2 Ekim’di...
 
Özkan ve nişanlısının evleri bile döşenmişti ama hem Özkan’ın hem de Ayşe’nin evlerinde Pazar günü şenlik olması gerekirken yas hala sürüyordu.
 
En acısı ise Ayşe’nin facebook’undan yaptığı paylaşım oldu. Ayşe, Özkan’a hitaben yaptığı paylaşımda, “Yakama şehit eşi yazısını asmaları benim için en büyük gururdu. Artık sen bekle beni cennetinde sevdiğim” diye yazdı.
 
İşte Ayşe’nin bu fotoğrafla yaptığı o paylaşım:
“Canımın içi içimde ömrüm boyunca yaşayacağım sevdam sonsuzum herşeyim..beklediğimiz gün geldi aylarca gün saydık 36 gün kala bırakıp gittin beni bu günümüze ömrün yetmedi sevdiğim..hayallerimiz tek tek silindi yarım kaldı mahşere kaldı ben seni çok bekledim ya sevdam artık sen beni bekle cennetinde..beni yakıp yıksanda acı haberinle şehit eşi yazdılar ya yakama o zaman en büyük gururum oldun bitanem.. Ağlamama çok kızardın çaresizmisin diye eveDiyat belkide çaresiz sensiz kaldım bu yangın benimle ömrüm boyunca yaşasada asla ağlamıyacağım artık başımı hep dik tutucam ben asker eşi şehit eşiyim ben vatanı için ayşesinle hayallerini de bırakıp giden özkanımın eşiyim..”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku