Gündem:
banner175
‘Türk' sözcüğünü çıkarmak PKK'yı sevindirir
Kasapoğlu’nun yazılı açıklaması şöyle: “TTB Merkez Konseyinin Zeytin Dalı Harekatına karşı bildiri yayınlaması, Vatan Savaşımızın karşısında yer alması vahimdir, bozgunculuktur.  Sayın T. Erdoğan' ın bunu bahane ederek kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının başındaki " Türk" ve "Türkiye" sözcüklerinin kaldırılması ve bu örgütlerin yapısının değiştirilmesi açıklaması ise daha da vahimdir. Pire için yorgan yakmaktır. Çünkü böyle bir uygulamaya en çok PKK sevinir. Bilumum Türk düşmanları sevinir.
 
TBMM' ye PKK' nın yasal kolu olan HDP  milletvekilleri girdi diye meclisin başındaki Türkiye kelimesini mi çıkaralım? Kişiler geçici,  kurumlar kalıcıdır. T. Erdoğan' da geçicidir ama TC Cumhurbaşkanlığı kalıcıdır.
 
Kamu kurumları olmazsa devlet de olmaz.  TBB,  TOBB,  TTB,  TMMOB,  TZOB,  TURMOB,   TEB , TDH,  TESK,  vb.  onlarca meslek kuruluşu kamu hizmeti veren kurumlarımızdır.  Kaynağını anayasanın 135. Madesinden alırlar ve özel yasalarıyla kurulmuşlardır.  Bakanlar Kurulu Kararıyla yapıları değiştirilemez.  Sayın Erdoğan bu basit bilgiden bile yoksundur.
 
Milyonlarca esnafımızı,  sanatkarımızı,  çiftçimizi, tüccarımızı, sanayicimizi, doktorumuzu, avukatımızı, mühendisimizi, eczacımızı, diş hekimimizi, mali müşavirimizi vb.  içinde barındıran bu meslek örgütlerimiz Türk halkının  ihtiyacıdır. Türk Ulusuna bilgili, birikimli, nitelikli, uzman kişiler gereklidir. TC Devleti bu önem üzerine bu kurumları kurmuştur.
 
Bu örgütler benim yandaşım değil, bunları dağıtırsam kendime yakın meslek birlikleri oluştururum diye bu kurumları bölmek, parçalamak doğru değildir. Böyle bir uygulamanın sonunda  bir çok siyasi, dini, etnik, ideolojik meslek örgütlerinin oluşacağını da bilmek gerekir. Halbuki şu andaki meslek odalarını birleştiren temel ilke mesleki çıkarlar, milli çıkarlardır. Bunu bozmak vahim bir hata olur.
 
Mehmetçik Vatan Savaşı verirken, Türk Milleti onun arkasında kenetlenmişken iç cephemizi dağıtacak, milli  birliğimiz ve beraberliğimizi bozacak eylem ve söylemler bir devlet adamına yakışmaz. Hiç bir babayiğit "TC",  "TÜRK",  "TÜRKİYE" gibi kavramları  bu topraklardan silemez.”
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku