Gündem:
Vali Başkanlığında kaymakamlar ve şube başkanları toplantısı
Polisevi’ndeki toplantıda Vali Hasan Karahan, hizmet kalitesinin arttırılması için kurumlar arası koordinasyonun sağlanmasının önemine işaret etti. Vali Karahan, daha sonra gündem maddelerini katılımcılarla paylaşarak, Başbakanlık ve Bakanlıklar tarafından yayınlanan Yönetmelik, Genelge ve Tebliğlerin uygulanması ile uygulama anında ortaya çıkabilecek sorunların çözümüne ilişkin konular hakkında bilgiler verdi.
 
Ayrıca toplantıda; Denizli’nin genel asayiş durumu, okul çevrelerinin güvenliği, uyuşturucu ile mücadele, İlimizde ve ilçelerimizde devam eden yatırımların son durumlarının değerlendirilmesi, Kamu binalarının bakımı ve onarımı için tahsis edilen ödenekler doğrultusunda hizmet binalarında gerekli çalışmaların tamamlanması, hizmet kalitesinin arttırılması iş ve işlemlerin etkin hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanması gibi konular ele alınarak yatırımcı Kurumların İl Müdürleri tarafından da  İlimiz merkez ve ilçelerimizde gerçekleşen yatırımların son durumları hakkında bilgiler verildi.
 
Vali Hasan Karahan başkanlığındaki toplantıya; Vali Yardımcıları; Kemal İnan, Hakkı Ünal, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ile yatırımcı Kamu Kurumlarının İl Müdürleri katıldı.
 
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
tekondrom 6 yıl önce

zorunlu olmasa ne olacak bu gençlerin hali diye bir araya gelmeyecekler olarak anladım.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku