Gündem:
banner175
Yargı şehitleri için lokma hayrı
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, Denizli Adliyesi’nde görev yapan hakimler ve savcılar ile Denizli Adliyesi personeli yargı şehitleri ve şehitlerimiz ile vefat eden yargı çalışanları anısına lokma hayrı yaptı.
 
Şehit Başsavcı Mustafa Alpler ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli’nin vefatının birinci yıldönümü nedeniyle, lokma dağıtımı bu yıl 9 Mayıs günü yapıldı. Denizli Cumhurkiyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamada, “Eski Denizli Cumhuriyet Başsavcılarımız Mustafa Alper ve İsmail Alkan ile Cumhuriyet Savcımız Aykut Alkan, Denizli Hakimi Ekrem Gedik, makam şoförü Muzaffer Akşehirli başta olmak üzere tüm yargı şehitlerimiz ve şehitlerimiz ile vefat eden yargı çalışanlarını rahmetle anıyoruz” denildi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku