Gündem:
banner175
Yörüklerle buluştu
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103’üncü yıldönümü dolayısıyla düzenlenen törenlerin ilki Asri Mezarlık’taki Denizli Şehitliği’nde düzenlendi. İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşunun ardından yapılan protokol konuşmaları sonrasında Kur’an-ı Kerim okundu; dua edildi.
 
ŞEHİT VE GAZİLERİN AİLELERİYLE GÖRÜŞTÜ
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Denizli protokolü üyeleri, kabirlere karanfil koyarak şehit aileleri ve yakınlarıyla görüştü; başsağlığı dileklerini iletti.
Başkan Erdoğan, Denizli Valiliği’nin şehit aileleri ve gaziler ile yakınları onuruna verilen öğle yemeğinde de yer aldı. Muharip Gaziler Derneği Denizli Şubesi üyeleri ile yemek sonrası bir süre daha görüşen Erdoğan’ın samimi sohbeti, günün anısına çektirilen fotoğraflarla sona erdi.
 
Başkan Erdoğan, Denizli Milletvekili Şahin Tin ile birlikte Merkezefendi Belediyesi ve Denizli Yörükleri Derneği tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Yenişehir Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen programa da katıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği tören, renkli görüntülere sahne oldu.
 
KIZILAY’IN KAN BAĞIŞ ARACINI ZİYARET ETTİ
Başkan Erdoğan, tören dolayısıyla alanda bağış aracını konuşlandıran Kızılay Derneği Denizli Şubesi Başkanı Erdal Otçu ile kan bağışında bulunan vatandaşları da ziyaret etti. Başkan Otçu’dan araç ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Erdoğan, çok güzel ve hayırlı bir iş yaptıklarını söylediği vatandaşları, örnek davranışlarından dolayı kutladı.
 
BAŞKAN ERDOĞAN: “ONLARA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla şehitler anısına düzenlenen etkinliklerde ülkesi için canını hiçe sayan kahramanları bir kez daha yad ettiklerini söyleyen Başkan Erdoğan, “Çanakkale, milletimizin yeniden dirilişinin simgesidir. Milletimiz var olduğu günden bu yana vatan savunması söz konusu olunca, genç yaşlı demeden cepheye koşmuş ve tüm zorluklara rağmen kurtuluş mücadelesi vermiştir. Bu vatanın bizlere emanet edildiğinin farkındayız! O nedenle, bize düşen görevi, milletimizce verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugünkü törenlerle bir kez daha halkımızda farkındalık oluşturuldu. Büyük zaferin yıldönümü dolayısıyla bir kez daha başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan savunmasında canlarını feda eden şehitlerimize ve gazilerimize minnet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Şehitlerimiz ile hayata gözlerini yuman gazilerimize Allah rahmet eylesin; mekanları cennet olsun. Allah, birlik ve beraberliğimizi de daim etsin” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku