Gündem:
banner175
Zafer Zolan'ın
Ak Partililer Çınar’da kutlama yapmaya başladı.Sandıkların büyük çoğunluğunun açılmasından sonra Çınar Meydanı’nı kalabalıklaşmaya başladı.
 
Sahnenin kurulduğu Çınar meydanında çalan müzikler coşkuyu tırmandırdı. Ak Parti merkezinde seçim sonuçlarını takip eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan alana gelerek sahneye çıktı ve konuşma yaptı.
 
Cumhur İttifakı’nı oluşturan partilerin tüm birimleri ile olağanüstü gayretli bir seçim çalışması yürüttüğünü söyleyen Osman Zolan, “Herkese çok teşekkür ediyorum. Büyük çaba ve emek sarfettiniz. İlçelerimizden de güzel haberler alıyoruz. Kaybettiğimiz yerler de var. Olsun. Hizmete devam edeceğiz” dedi.

KİMDİR?

Osman Zolan, 1964 yılında Denizli'nin Tavas ilçesinde dünyaya geldi. Zolan, ilköğrenimini Tavas-Garipköy'de, orta ve lise eğitimini ise Isparta Gönen Öğretmen Lisesi'nde tamamladı. Akademik eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlayan Zolan, Denizli Barosu'na kayıtlı olarak avukatlık yaptı. Bu dönemde sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev yaptı. 28 Mart 2004 Yerel Seçimleri'nde Denizli Belediye Meclis üyeliğine seçilen Zolan, 2004 ile 2011 yılları arasında Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. 16 Mart 2011 tarihinde Denizli Belediye Başkanlığı görevine belediye meclis üyeleriyle seçilen Zolan, 30 Mart 2014 yılında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Başkan Zolan, evli ve 2 çocuk babası.




banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

M’LIFE’DAN MUHTEŞEM AÇILIŞ
Türkiye'nin güzellik ve kozmetik sektöründe önde gelen firmalarından M’Life Beauty & Cosmetic,...

Haberi Oku