banner175
Kaklık-Çal ayrımına köprülü kavşak
Denizli – Afyonkarahisar ve Uşak yol ayrımında bulunan ve zaman zaman yoğunlukların ve kazaların yaşanmasına neden olan Kaklık’a köprülü kavşak yapıldı.
 
Çal yol ayrımına yapılan kavşak ile artık Çardak yönünde seyredecek araçlar ışığa takılmadan geçebilecekler.
 
Yayaların kullanımı için de üst geçidin yapıldığı kavşağın hizmete açıldığını duyuran Honaz belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Honaz ilçemizin Kaklık Mahallesinde inşaası tamamlanan Kaklık Köprülü Kavşağı bugün hizmete açıldı. İlçemiz ve bölgemize bu büyük eserin yapılmasında katkısı olan başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Ekonomi Bakanımız, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız, Denizli Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Karayolları yetkililerimize ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku