banner175
Pamukkale Üniversitesi'nin Doğu Kampüsü Honaz'a
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcıları ve daire başkanlarının katılımıyla gerçekleşen ilçe gezilerinin sonuncusu ilçede öğrenci sayısı en çok olan Honaz’a gerçekleşti.
 
BELEDİYE OLARAK HAZIRIZ
İlk olarak Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ziyaret edildi. Başkan Devecioğlu, üniversiteye tahsis edilecek arazi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Devecioğlu, “Bin dönümlük arazi mevcut Honaz kampüsüne yaklaşık 300 metre uzaklıkta yer alıyor. Bu arazinin tüm alt yapı çalışmaları yapıldı. Üniversitemiz araziyi istediği anda tahsis işlemlerine başlayabiliriz. Ayrıca 80 dönümlük bir araziyi üniversitemize vermiştik. Üniversitemizin her zaman emrindeyiz. Belediye olarak üzerimize düşen herşeyi yapmaya hazırız” dedi.
 


HAZIR ARAZİYİ DEĞERLENDİRELİM
Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, “Merkez kampüste herhangi bir yapılanma şu anda mümkün görünmüyor. Artık yeni alanlara ihtiyaç var. Burada da hazır böyle bir arazi varken bunu değerlendirmemiz gerekiyor. Üniversitemizin doğu kampüsünü bize tahsis edilecek olan bin dönümlük arazi üzerine kurabiliriz. Honaz Belediyesi bu alanın tüm altyapı çalışmalarını yapmış. En kısa zamanda kararımızı verip, yeni bir kampüs kurmaya başlayabiliriz. Ayrıca daha önceden üniversitemize 80 dönümlük bir arazinin tahsisi yapılmış. Üniversite üst yönetimiyle bu alanı nasıl değerlendirebileceğimizi kararlaştıracağız ” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Denizli'de yetiştirilen "Honaz kirazı"...
Denizli'nin Honaz ilçesinde yetiştirilen Honaz kirazı için Türk Patent ve Marka Kurumunca coğrafi işaret...

Haberi Oku