banner175
Kaleli öğrenciler, PAÜ'de gün geçidi
PAÜ Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nin organize ettiği ziyaretle, Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Kampüsünü gezen, öğretim elemanları tarafından eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgilendirilen öğrenciler, PAÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, Merkez Yemekhanede yapılan yemek ikramının ardından Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ tarafından Rektörlük Makamında kabul edildi.
 
Ortaokul öğrencilerini üniversitede ve makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Bağ, öğrencilerle teker teker ilgilenip nasihatlerde bulundu. Rektör Bağ, misafir öğrencilere hitaben “Sizler yarınlarımızın teminatı, üniversitemizin gelecekteki öğrencilerisiniz. Sizlere eğitim hayatınızda başarılar diliyor, gelecekte öğrencimiz olarak Pamukkale Üniversitesi’ne bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Ziyaretin sonunda karşılıklı hediye takdiminin ardından, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, misafir öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kale’de traktör yamaçtan yuvarlandı, bir...
Kale’nin İnceğiz mahallesinde zeytin bahçesini süren çiftçi Ertuğrul Yürek (58), geçirdiği kazada...

Haberi Oku