banner175
Valilikten açıklama: Kale'deki olayla ilgili yayın yasağı getirildi
Akşam saatlerinde getirilen yayın yasağı ile ilgili Vali Hasan Karahan yazılı açıklma yaptı. Vali Karahan’ın açıklaması şöyle:
 
Bugün Bazı Basın Yayın organlarında çıkan “Kale’den İğrenç Haber” başlıklı haberlere ilişkin olarak kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi ile alakalı olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
 
Söz konusu olaya ilişkin Kale Cumhuriyet Başsavcılığı  tarafından soruşturma başlatılmıştır. Soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi ve gizliliğin ihlal edilmemesi için Kale Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebi üzerine, Kale Sulh Ceza Hakimliği’nin 10/10/2018 tarih ve 2018/186 değişik iş nolu Kararı ile soruşturma tamamlanıncaya kadar söz konusu olay hakkında her türlü yazılı, görsel ve sosyal medya ile internet ortamında faaliyet gösteren medyada her türlü haber, röportaj, eleştiri vb. yayınların yapılmasının yasaklanmasına karar verilmiştir.
 
Halen devam etmekte olan soruşturma süreci ve bundan sonraki gelişmeler, Valiliğimizce titizlikle takip edilmektedir.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
teknodrom 5 yıl önce

taciz olayı suriyeli değil de bizim milletten olsaydı yayın yasağı olmazdı. zaten hala buna benzer taciz haberleri var. birçok haber sitesinde. korusunlar bakalım suriyelileri ne varsa bizim devlet mi suriye devleti mi belli değil.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kale’de traktör yamaçtan yuvarlandı, bir...
Kale’nin İnceğiz mahallesinde zeytin bahçesini süren çiftçi Ertuğrul Yürek (58), geçirdiği kazada...

Haberi Oku