banner175
Aracın iki tekerleği kaldırımda, ikisi yolda ise...
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 2017 yılını değerlendirdiği toplantısında D20Haber.com’u yöneten tecrübeli gazeteci Engin Ünal, yüzbinlerin sesi oldu ve kaldırımlara park eden araçları gündeme getirdi.
 
Başkan Zolan, soruya içtenlikle yanıt verdi ve “Otopark konusunda yetki sıkıntımız var. Belediye oarak ceza yazabilmemiz için aracın dört tekerleğinin de yaya kaldırımında olması gerekiyor. Tekerleğin ikisi kaldırımda, ikisi yolda ise ve belediye ceza yazarsa mahkeme tutanağı iptal ediyor” dedi.
 
Gazetecilerin, “bu açıklama park etme tüyosu olur” esprisi üzerine Başkan Zolan, Belediye dışında ceza yazan kurumlar bu durumda devreye girer” cevabını verdi. (Açıklamanın bu bölümü için kaynak: D20Haber.com)
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku