banner175
Baba ocağında Büyükşehir yatırımlarını inceledi
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Tavas ilçesinin Vakıf ve Avdan Mahallesi'ni ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin Solmaz Mahallesi'nde başlattığı sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, belediye meclis üyeleri, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Solmaz Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Solmaz Mahallesi sakinleriyle bir süre sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Zolan daha sonra başlattıkları sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada, Denizli'nin 19 ilçesi 616 mahallesinde vatandaşlara hizmet etmek için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, "2014'te Denizlimiz büyükşehir statüsüne kavuştuğunda 'kimsenin ayağı toza çamura değmeyecek' sloganıyla yola çıkmıştık ve 'şehir merkezinde ne varsa ilçelerimizde de, mahallemizde de o olacak' demiştik. Bugüne kadar hizmetlerimizin hızını kesmeden yolumuza devam ettik. Denizimizde hizmet destanları yazmaya devam ediyoruz" dedi.

"Vatandaşlarımız için ne yapsak azdır"

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bugün de Tavas ilçemizin Solmaz Mahallesindeyiz. Mahallemizin hemen hemen tüm sokaklarını kilit parke taşıyla döşedik. Ana yollarını da sıcak asfaltla buluşturuyoruz. Bunlar tabi ki hizmet standartları olarak çok üst seviyede olan hizmetlerdir. Maliyetleri yüksek hizmetler ama vatandaşlarımız için ne yapsak azdır. Onlar her şeyin en güzelini, en iyisini hak ediyorlar. İnşallah Tavasımızı güzel hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımız yaşamlarını konforlu, huzurlu ve mutlu bir şekilde sürdüreceklerdir. Temennimiz duamız odur. Biz de vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah her gün taş üstüne taş koymaya, hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz. Allah hepimizin yolunu açık etsin."

İnamlık: "Hizmet destanlarının devamı hız kesmeden geliyor"

Tavas Belediye Başkanı İnamlık ise, geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediyesinin Baharlar Mahallesinde sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştirdiğini hatırlatarak, "Bugün de Solmaz Mahallemizde Büyükşehir Belediyemizin sıcak asfalt çalışmalarını inceliyoruz. Desteklerinden dolayı hemşehrimiz, ağabeyimiz Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a çok teşekkür ediyoruz. 2014'te başlayan hizmet destanlarının devamı hız kesmeden geliyor. Çok teşekkür ediyor, Solmaz Mahallemize hayırlı olsun diliyorum" dedi.

Başkan Zolan, Vakıf ve Avdan'da

İncelemenin ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler Vakıf ve Avdan Mahallesi'ni de ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlarla dertleşip isteklerini dinleyen Başkan Zolan, Vakıf ve Avdan Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri alt ve üst yapı yatırımlarını anlattı.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku