banner175
Başkan Osman Zolan'dan Ramazan-ı Şerif mesajı
Ramazan ayının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İslam dünyasının büyük bir özlemle beklediği rahmet, bereket, mağfiret iklimi olan bir ramazan ayına daha kavuştuklarını belirtti. Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerde hayatını kaybeden vatandaşların acısı ile buruk bir şekilde mübarek ayı karşıladıklarını ifade eden Başkan Zolan, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır ve başsağlığı diledi. On bir ayın sultanı ramazanın birçok güzelliği içerisinde barındırdığına işaret eden Başkan Osman Zolan, "Dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin sona erdiği, kardeşlik duygularının pekiştirildiği on bir ayın sultanı ramazan, paylaşmak ve yardımlaşmak demektir. Biz de bu kapsamda Denizli’de vatandaşlarımızla iftar sofralarında buluşacağımız gibi, İskenderun’da da afetzede kardeşlerimizin de yanında olacağız. Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneğini yaşamak için gayret edeceğiz" ifadelerini kullandı
 
Ramazan ayını, hoşgörü, sevgi ve kardeşlik iklimi ile idrak edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: "Ramazanı fırsat bilerek bol bol ibadet etmeli, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaşarak gönüllerini almalıyız. Allah'ım bu mübarek ayda yapmış olduğumuz ibadetleri ve hayırları kabul eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimin ramazan ayını tebrik ediyor, bu mübarek ayın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum."
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku