banner175
Başkan Zolan, Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi'nde: Denizlimizin sosyal ve  kültür hayatına ayrı bir renk geldi
Denizli Büyükşehir Belediyesinin, İstiklal Caddesi'ndeki eski vali konağının bulunduğu alanda şehre kazandırdığı Denizli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi vatandaşların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan hafta sonu Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’nde vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’ni Denizli’ye kazandırmakla çok önemli bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Eski vali konağı olarak bilinen bu alan şimdi sohbetlerin, kültürel, sosyal ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirildiği bir merkez haline geldi. Tesisimiz Denizlimizin sosyal ve kültürel hayatına ayrı bir renk getirdi. Vatandaşlarımızın merkezimizi yoğun bir şekilde kullanması nedeniyle çok mutluyuz” dedi.
 
İmza gününe katıldı
 
Vatandaşlarla çay içip dertlerini dinleyen Başkan Osman Zolan ziyareti sırasında burada düzenlenen imza gününe katıldı. Denizli kültür dünyasına "Hatıram Olsun" adlı eseri kazandıran Yazar Mesude Taş’ı tebrik eden Başkan Osman Zolan, başarılar diledi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku