banner175
Başkan Zolan'dan Altaş Denizlispor Kulübü'ne ziyaret
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Altaş Denizlispor Kulübü'nü ziyaret etti. Başkan Zolan, hafta sonu oynanacak karşılaşma öncesi takıma başarılar dileyerek, baklava ikramında bulundu. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen ziyarette Altaş Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet eden Başkan Osman Zolan, hafta sonu oynanacak Balıkesirspor maçında yeşil-siyahlı ekibe başarılar diledi. Başkan Zolan, "Zor bir zamanda göreve geldiğiniz ve elinizi taşınızın altına koyduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Şehir olarak takımımızın yanında olmaya devam edeceğiz ve inşallah tekrardan başarılı günlerimize geri döneceğiz" ifadelerini kullandı.

"Bu şehir sizinle beraber"

Bir süre Altaş Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu ile sohbet eden Başkan Zolan, daha sonra antrenman sahasına inerek futbolcular ile görüştü. Futbolculara Balıkesirspor karşılaşmasında başarılar dileyen Başkan Zolan, “Her zaman sizlerin yanındayız. Sizler sahada terinizin son damlasına kadar savaşmaya devam edin. Yeni bir takımız ancak bu şehir sizinle beraber. Sizlere güveniyoruz” diye konuştu. Altaş Denizlispor Kulübü Başkanı Mehmet Uz ise, “Bizlere her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a şükranlarımızı sunuyor, bu nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz” dedi.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku