Bekilli, Gençlik Merkezi ve Spor Salonu’na kavuşuyor
Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdikleri Bekilli Gençlik Merkezi ve Spor Salonu inşaatında incelemede bulunan Başkan Osman Zolan, Denizli’nin büyükşehir olmasının adından Bekilli’nin kazandığını vurgulayarak, “Bekilli hak ettiğini aldı” dedi.

İlçemizin acil sorunlarını çözdük
Bekilli ilçesinin nüfusu az olmasına rağmen kentin üretim merkezlerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Bekilli’miz, Büyükşehir gelinceye kadar birçok hizmetten mahrumdu. Büyükşehir ile birlikte bu mahrumiyeti gidermek için altyapı başta olmak üzere yollar, kilit parke taşı döşemeleri, atık su arıtma tesisi, su depoları gibi birçok hizmet yaptık, ilçemizin acil sorunlarını çözdük” dedi. Bekilli ilçesinin uzun yıllardan beri hasret olduğu, özellikle gençlerin talep ettiği Gençlik Merkezi ve Spor Salonu inşaatını yaklaşık 2 ay önce başlattıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Denizli’miz büyükşehir olduktan sonra Bekilli kazandı. Bekilli hak ettiğini aldı ve inşallah bundan sonra da almaya devam edecek. Bekilli Belediyemizle, teşkilatımızla ve tüm Bekillili hemşerilerimizle el ele vererek bu hizmetleri yürütüyoruz. Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın desteği, Büyükşehir Belediyemiz ve Bekilli Belediyemizin gayretiyle bu hizmetleri yaparak yolumuza devam ediyoruz. Tesisimiz hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Bekilli’nin büyük bir eksikliğini giderecek
Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban ise, Bekilli Gençlik Merkezi ve Spor Salonu inşasının tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, tesisin ilçenin büyük bir eksikliğini gidereceğini söyledi. Destekleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, hükumet üyeleri ve Başkan Osman Zolan’a teşekkür eden Çoban, “Devletimizden Allah razı olsun. Osman Başkanımızın desteği ile tesisimizi son aşamaya getirdik. Pandemi ve savaş nedeniyle gecikmeler yaşansa da sonuca ulaştık. İnşallah 6 ay sonra Bekilli Gençlik Merkezi ve Kapalı Spor Salonumuzu vatandaşımızın hizmetine açacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.