banner175
Büyükşehir, afetzedelere moral oluyor
Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından yüzlerce iş makinesi, araç ve personeliyle deprem bölgesinde seferber olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, depremden yoğun şekilde etkilenen ve afet bölgesinden Denizli’ye gelen vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda afetzede vatandaşlara özel Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları kapsamında TV programcısı, tiyatro oyuncusu ve yazar Bekir Develi’yi konuk etti. Pamukkale Biruni Kız Yurtları Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kadriye Özer Bilici ve çok sayıda afetzede vatandaş katıldı.
 
“Yaraları sarmak için hep beraber gayret ettik”
 
Başkan Zolan burada yaptığı konuşmada, yüzyılın afeti olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin hemen ardından devletin tüm kurumlarıyla birlikte seferber olduğunu ifade ederek, yaraların hızla sarılması adına gayret edildiğini söyledi. Afetzedelere bir kez daha geçmiş olsun dileğinde bulunan Başkan Zolan, “Kayıplarımız var, üzüntümüz büyük ama hayat devam ediyor. İnşallah el ele, gönül gönüle bu işin üstesinden geleceğiz. Depremi ilk duyduğumuz andan itibaren ekiplerimiz afet bölgesine gitti. Denizli Büyükşehir Belediyemiz ve Denizli’deki birçok kurum Hatay’a gittik. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, tüm bakanlarımız ve kurumlarımız oradaydı, biz de oradaydık. Yaraları sarmak için hep beraber gayret ettik” diye konuştu.
 
“Birlik ve beraberlik içinde tüm sorunları çözeriz”
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, depremin ardından hayatın normale dönmesi adına hızlı bir şekilde çalışmaların sürdüğünü ifade ederek, memleketine dönmek isteyen vatandaşlar için gerekli adımların atıldığını söyledi. Başkan Zolan, “Birlik ve beraberlik içinde tüm sorunları çözeriz. Yeter ki, ayrılık olmasın, huzurumuz, düzenimiz bozulmasın” dedi. Konuşmanın ardından sahneye çıkan ekranların sevilen yüzü Bekir Develi hem eğlendiren, hem de düşündüren anı ve hikayeleriyle kendisini dinlemeye gelen konukları mest etti. Depremzede vatandaşlara moral olmak için Denizli’ye geldiğini söyleyen Develi, kendisini Denizli’de ağırlayan Büyükşehir Belediyesine ve Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku