banner175
Büyükşehir İtfaiye yeni tesislerle daha da güçleniyor
Türkiye'de örnek olarak gösterilen itfaiye teşkilatına sahip Denizli Büyükşehir Belediyesi, itfaiye hizmetlerinde kaliteyi daha da artırmak için ihtiyaç olan bölgelere yeni hizmet binaları kazandırıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Baklan, Babadağ, Serinhisar, Honaz, Çal, Acıpayam'ın Kelekçi Mahallesi, Çameli'nin Kalınkoz Mahallesi ve Çameli'nin Kirazlıyayla Mahallesine yeni itfaiye hizmet binaları kazandırıyor. Türkiye’de nüfusa oranla itfaiye hizmet binası ve personel anlamında 30 büyükşehir arasında birinci sıra unvanı bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi, 8 farklı bölgeye inşa ettiği yeni itfaiye hizmet binaları ile vatandaşların can ve mal güvenliğini en yüksek seviyede korumayı amaçlıyor.   
 


Serinhisar ve Çameli Kalınkoz tamamlandı
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Serinhisar ve Çameli Kalınkoz itfaiye hizmet binasının kısa bir süre içerisinde hizmete alınacağı ifade edilirken, 2 kat olarak yapılan tesis içerisinde araç parkı, idari kısım ve personel kullanım alanları bulunuyor. Baklan merkezde yapımı devam eden itfaiye hizmet binasının 416,00 metrekare alan içerisine inşa edildiği belirtilirken, Babadağ, Acıpayam Kelekçi, Çameli Kirazlıyayla itfaiye hizmet binalarının ise yapımı sürüyor. Çal ve Honaz ilçelerinde ise Sarayköy ilçesinde olduğu gibi itfaiye hizmet binaları otogar tesisi ile birlikte inşa ediliyor. 7 gün 24 saat kentin 52 ayrı noktasında 600 dolayında personeli ile hizmet veren Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın yeni tesislerle daha da güçlenmesi hedefleniyor.
 
Türkiye’nin en iyisi
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir ile birlikte kentin 52 ayrı noktasında itfaiye hizmeti vermeye başladıklarını hatırlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatının yılın 365 günü, 24 saat nöbet başında olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, " Araç, ekipman ve personeli Türkiye'de ilk sıralarda yer alan teşkilatımız bizim için büyük bir gurur" dedi. İtfaiye teşkilatının bir şehir için çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Osman Zolan, "Çünkü bir canın kıymetini hiçbir şeyle ölçemezsiniz. Yaptığımız yatırımlarla halkımızın malını ve canını korumak için teşkilatımızı daha da güçlendiriyoruz. Yeni hizmet binalarımız özellikle ilçelerimizde itfaiye teşkilatımızın gücüne güç katacak" diye konuştu. İhtiyaç olan bölgelere modern hizmet binaları kazandırmayı sürdüreceklerine işaret eden Başkan Zolan, yeni tesislerin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, "Allah muhtaç etmesin ancak yokluğunu da göstermesin" dedi.
 
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku