banner175
Büyükşehir Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Türkiye'nin 81 ilinde 23-26 Mayıs tarihleri arasında alınan sokağa çıkma kısıtlaması öncesi tüm tedbirleri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı tatilinde vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için nöbetçi ekipler oluşturdu. Ramazan Bayramı tatilinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında, Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ve Vefa Sosyal Destek Grubu, Büyükşehir ALO 153 hattı ve 112 Çağrı Merkezini arayan vatandaşların ekmek ve tıbbi malzeme gibi acil ihtiyaçlarını karşılamaya devam edecek. Vatandaşların söz konusu acil ihtiyaçları sokağa çıkma kısıtlaması kuralları ölçüsünde yapılacak.

Belediyecilik hizmetleri aksamadan devam edecek

Bunların yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi belediyecilik hizmetlerini oluşturduğu nöbetçi ekiplerle sürdürülecek. Büyükşehir'in 112 İtfaiye, 188 Cenaze , Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) 185 Çağrı Merkezi, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve diğer ilgili birimlerin hizmetleri kesintisiz bir şekilde nöbetçi ekiplerle devam ettirilecek.

Sokak hayvanları unutulmayacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi ayrıca sokağa çıkma yasağı dolayısıyla sokak hayvanlarının da mağdur olmaması için tedbir aldı. Büyükşehir, sokağa çıkma kısıtlaması süresi boyunca can dostların mama ve su ihtiyaçlarını da nöbetçi ekiplerle karşılayacak. Sokak hayvanlarının yoğun olduğu bölgelere mama bırakılacak, su kapları ise düzenli olarak kontrol edilecek.

banner209
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku