banner175
Büyükşehir Sevgi Eli, 14 yılda 138.500 kişiye umut oldu
Denizli'de ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü görevini yürütmek için 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, çaresizlere umut olmaya devam ediyor. Şehir merkezinde değil, tüm ilçelerde de ihtiyaç sahibi vatandaşların yardımına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, her yıl on binlerce ihtiyaç sahibine gıda, kıyafet ve ev eşyası yardımı yapıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli bu kapsamda 2020 yılında 482 aileye 6 bin 551 adet ev eşyası yardımı yaptı. Bunun yanında afet ve yangın sebebiyle evi zarar görmüş 25 ailenin de ev eşyalarını yenileyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, 1290 hayırseverin yaptığı ayni yardımı da 6 bin 861 vatandaşa ulaştırarak yaralarına merhem oldu.

14 yıldır yüzleri güldürüyor

Denizli'de 14 yıldır ihtiyaç sahibi vatandaşların imdadına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 17 bin 500 vatandaşa da gıda yardımında bulundu. Hizmet vermeye başladığı 14 Şubat 2006'dan bu yana 34 bin 603 ailenin yardımına koşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, bugüne kadar 138 bin 412 kişinin elinden tutarak eşine az rastlanır bir katkıda bulundu.

Mağaza konsepti büyük beğeni topluyor

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 14 Şubat 2006 Sevgililer Günü'nde kurulan Sevgi Eli’nin, Denizli’de sevgi dolu gönüllerin dayanışma ruhu ile ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında başrol oynadığını söyledi. Sevgi Eli'nin hizmet binasının mağaza konsepti şeklinde olduğunu anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: "Sevgi Eli Mağazamız ile vatandaşlarımıza destek olmanın yanı sıra arzu ettikleri şekilde sanki alışveriş yapıyormuşçasına ihtiyaçlarını

gidermelerini sağlayacak bir ortam oluşturduk. Erkek, kadın, çocuk, gelinlik ve damatlıkla ilgili reyonlarımız var. Her reyonda birçok ürün bulunuyor. Burada ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bizim verdiğimizi değil kendi tercih ettiği, beğendiği, giyim eşyasını alıp ihtiyacını gideriyor" dedi.

“Sevgi Elimiz gönüllerdeki yangınları söndürüyor”

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biri olan Sevgi Eli’nin Denizli’de kuruluşundan bu yana yüreklere dokunmaya devam ettiğini belirten Başkan Osman Zolan, "Ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığımız ile koordine olan Sevgi Eli, merkez ve ilçelerde çıkan yangın, afet gibi olaylarda eşyaları kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımızın imdadına koşuyor, ev eşyalarını baştan aşağı yeniliyor. İtfaiyemiz evlerde çıkan yangınları, Sevgi Elimiz de gönüllerdeki yangınları söndürüyor."
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku