banner175
Denizlililer PAÜ kavşağına kapalı durak istiyor
Denizlililer, PAÜ kavşağına, başka şehirlerde örneği görülen ısıtma ve soğutma olanakları bulunan kapalı duraktan yapılmasını istiyor. Facebook’taki Denizli’de Trafik Grubu’ndaki bir paylaşımla başlayan ve yorumlarla destek gören istek için Büyükşehir Belediyesi’nden durak talep edildi.
 
Paylaşımda PAÜ hastanelerinde tedavi gören ya da hasta yakını olarak ilçelerden gelen vatandaşların bu durağı sıklıkla kullandığı hatırlatıldı. Grup üyesi Salim Kaba paylaşımında;
 
“Burası Antalya yolu PAÜ kavşağındaki durak. Bu durağın bir özelliği var, burası ilçe otobüslerinin de durduğu özellikle hasta ağırlıklı yoğun yolcu sirkilasyonunun olduğu bir nokta.
 
Ancak gerek çatı yapısı ile gerekse dört tarafının açık olması sebebiyle ve ayrıca genelde rüzgarlı bir bölge olduğu için durak hiç korunaklı değil.
 
Büyükşehir belediyemizden ricamız buraya rüzgara, yağmura korunaklı ve biraz daha büyük bir durak yapması. İvedi ricamızdır”
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku