banner175
İçme suyuna dev yatırım
Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, vatandaşların daha nitelikli, kaliteli ve yeterli içme suyuna kavuşması için başlattığı içme suyu deposu yapım çalışmalarına devam ediyor. Gerek uzun yıllar önce yapıldığı için eskiyen gerekse nüfus yoğunluğu artan bölgelerde ihtiyaç duyulan içme suyu deposu yapmak için çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Tavas, Babadağ, Acıpayam, Güney, Bozkurt, Honaz, Sarayköy, Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde çalışma başlattı. Bu kapsamda 9 ilçede projesi tamamlanan 16 adet içme suyu deposu yapımına başlandı. Vatandaşların daha nitelikli ve yeterli içme suyuna ulaşabilmesi amacıyla geçtiğimiz yıl 44 adet içme suyu deposu yapan Büyükşehir DESKİ'nin bu yıl yapacağı 16 adet içme suyu deposunun kapasitesinin toplamda 30.000 metreküpü bulacağı kaydedildi.
 


35 içme suyu deposunun bakım ve onarımı yapıldı
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, içme suyu depolarını yenileme çalışmalarının yanında bakım ve onarım çalışmalarını da yapıyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, bu kapsamda vatandaşların daha nitelikli ve kaliteli içme suyu kullanması için il genelinde 35 adet içme suyu deposunun bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı. Depolar çalışma ile yeterlilik ve nitelik bakımından vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayabilecek hale getirildi. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ ayrıca bu yıl 60 adet daha içme suyu deposunun bakım ve onarımını yapacak.
 
Hedef: alt yapıda aynı standart
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vatandaşların daha nitelikli ve kaliteli içme suyu tüketmesi için Denizli'nin 622 mahallesinde gece gündüz çalıştıklarını vurguladı. Büyükşehir DESKİ'nin Denizli'nin en ücra köşesine dahi hizmet verdiğini kaydeden Başkan Zolan, "Biz geleceğimize yatırım yapıyoruz. Denizlimizin daha nitelikli ve kaliteli su tüketimi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz kent genelinde alt yapıda aynı standardı yakalamak" diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku