banner175
İsrafil Deresi'nin içler acısı hali
Denizli’nin birçok bölgesine doğa yürüyüşleri yapan Denizlili çevreci Avukat Ali Koyuncu’nun İsrafil Deresinden paylaştığı fotoğraflar; doğa harikası bir bölgenin nasıl çöplüğe dönüştürüldüğünü gösterd
 
Koyuncu, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla çevre rezaleti fotoğrafları gösterdi. Koyuncu, bölgeden duydukları kadarıyla orman seyreltme işi yapan işçilerin, işi bittikten sona pisliklerini bırakıp gittiklerini iddia etti.
 
Orman Bölge Müdürlüğü’nden taşeron iş alan firma elemanlarının konakladığı ve iş bittikten sonra terk ettikleri bölgelerin pislik içinde olduğunu belirtip, “Orman seyreltme işi yapılırken, ihaleye şart konulsa ve temizliğinin de yapılması zorunlu kılınsa bu tür şeyler yaşanmaz” dedi.
 
Denizlililerin sıklıkla ziyaret ettiği İsrafil Deresi, bu mevsimde en güzel manzaralarını sunuyor ama Koyuncu’nun paylaştığı fotoğrafta durumunun içler acısı olduğu görülebiliyor.







banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku