banner175
İstiklal Caddesi'ndeki Orman Bölge Müdürlüğü arazisi ne olacak
Şuan satışa çıkarmamız gibi bir amacımız yok. Oradan bir para geliri elde etmek gibi bir amacımız da yok. Denizli’nin turizm algısını yükseltmek 4-5 yıldızlı otel ve çeşitli alanlar yapmak düşüncemiz vardı. Hemen ilerisinde Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi bitmek üzere, buraya her yerden insanın geleceği düşüncesi ile yakın bölgede 5 yıldızlı otele ihtiyaç var. Denizli’nin kapasitesinde olmayan illerde bile bizdeki az sayıda olan 5 yıldızlı otel sayısı fazladır. Bizler ısrarcı değiliz ama yapılması lazım. 300- 500 kişiye burada istihdam sağlayabilir. Bunu bizler yapmasak da özel sektörün buralara yakın bölgelerde 5 yıldızlı otel yapmasını istiyoruz. (Açıklamanın bu bölümünün kaynağı: Denizli20haber.com)
 

Büyükşehir Belediyesi ile Orman Bölge Müdürlüğü arasındaki protokol çerçevesinde; Büyükşehir Orman Bölge Müdürlüğü’ne yeni bir hizmet binası ve lojman yapıp, karşılığında bu araziyi almıştı. Bir dönem satışa çıkarılan ve dönemin CHP İl Başkanı Teoman Sancar tarafından tepki gören arazi, satılamamıştı.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku