Üçgen kavşağı için net tarih
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizlipost.com’a konuştu, Üçgen Kavşağı ile ilgili merak edilenleri cevapladı.
 
NE ZAMAN BAŞLAYACAK?
 


Buradaki çalışma için  iyi bir ön hazırlık yapılması gerekiyor. Bu konudaki hassasiyetlerimizi firmaya ilettik. İlgili birimlerimiz de yakından takip ediyor. Trafik akışının sağlanacağı yan yollar hazırlanacak. Alternatif güzergahlar düzenlenecek. Çalışma sürecinin mümkün olduğunca sıkıntısız tamamlanması için gerekli bütün tedlirleri alıyoruz. Hazırlıklar tamamlandıktan sonra Üçgen’deki çalışmanın 1 ay sonra, Kasım ayının başında başlamasını öngörüyoruz.”
 
NE ZAMAN BİTECEK?


 
Zeybek kavşağının yapımı için 100 günlük bir süre öngörüldü. Zeybek Kavşağı’nın Ocak ayının başlarında tamamlanmasını planlıyoruz. Üçgen Kavşağı’ndaki çalışma içinse 8 aylık süre öngörüyoruz. Üçgen Kavşağı’nı 2017 yılının Haziran ayında tamamlamayı hedefliyoruz. Çalışma tamamlandığında Denizli’nin en önemli kavşağında kesintisiz trafik sağlanacak.
 
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ABÇ 7 yıl önce

haberin yıl dönümü başka yorum yok.

Misafir Avatar
Kemal ATA 8 yıl önce

hadi hayırlısı, biraz zorluk çekeceğiz ama güzel bir eser çıkar inşAllah, denizlimize yakışır.

Misafir Avatar
denizli li 7 yıl önce

1 ay değil 4 ay geçmiş daha 4 ay daha geçecek gibi

Misafir Avatar
i.d 6 yıl önce

üçgen projesi resmen şehir trafiğini kanser haline getirdi.yol vermeyen bencil sürücülerle saç baş yoluyoruz.keşke proje aşamasında alternatif güzergahlar düzgün bir şekilde oluşturulsaydı.umarım biran önce biter..

Misafir Avatar
UĞUR 7 yıl önce

denizlide trafik sorununu azaltsın hele akşam trafiği çekilmez bir çile

Misafir Avatar
Ahmet KANMAZ 7 yıl önce

2005 de organizeye 45 50 dak gidebiliyorken şimdi 20 dak gidiyoruz. ücgen bittigi vakit dahada akıcı bir trafik olacaktır.emegi geçenlere teşekkürler .

Misafir Avatar
ahmet tunç 7 yıl önce

8 ay denmişti, ne zaman bitiyor? deni̇zli̇ ve bütün ülke merak edi̇yor.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku