banner175
Zeybek Kavşağı birkaç güne açılıyor
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında hayata geçirilecek dev ulaşım hizmetlerinden olan Zeybek Kavşağı’nda bulunan yeni köprülü kavşak projesinde geri sayımda sona gelindi. Denizli-Ankara Yolundaki trafiği akıcı hale getirecek olan dev proje, birkaç gün içinde Denizli halkının hizmetine sunulacak.
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Dev Projenin dikkat çeken yatırımlarından biri olan Zeybek Kavşağı’nda yapımı devam eden yeni köprülü kavşakta incelemelerde bulunmuş ve “Hiç kimsenin kafasında soru işareti olmasın, dostlarımız rahat olsun. Bu büyük hizmet Denizlimizin emrinde olacak” demişti.
 
Kavşağın trafik yoğunluğu ve bekleme süresi fazla olan bir bölge olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Bundan daha önemlisi burada maalesef sıkça trafik kazaları yaşanıyordu. Kavşağımızın bitmesi ile birlikte buradaki sıkıntıların tamamı tarihe karışacak” ifadelerini kullandı.
 
Proje neler getirecek?
 
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 121 Dev Proje kapsamında hizmete açacağı Zeybek Kavşağı’nda bulunan bölgede çok sık yaşanan trafik kazalarının önüne geçerek olası can ve mal kaybını engelleyecek. Proje Ankara Yolu üzerindeki bekleme süresini bitirerek Dokuzkavaklar ve Sevindik mahallelerini birleştirecek. Böylece hızlı trafik akışına sahip olacak alanda yakıttan ve zamandan büyük tasarruf sağlanacak.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku