banner175
Zeybek Kavşağı'ndaki bu uygulama hayat kurtaracak
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın da katılımıyla trafiğe açılan Zeybek kavşağındaki yeni köprülü kavşak, Denizli’de bir ilki getirdi.
 


Denizligundem.com’un özel haberine göre; Ayrıntılarda kalan bu ilk uygulama, Üçgen kavşağında da hayata geçecek. Genellikle İstanbul, Ankara gibi büyük metropol kentlerde uygulanan güvenlik şeridi uygulaması ilk kez Zeybek kavşağındaki yeni köprülü kavşağında uygulandı. Şehrin gelişmişliği ve büyüyen nüfusu baz alınarak yapılan güvenlik şeridi uygulamasının ilerleyen süreç içerisinde şehrin genelinde yaygınlaşacağı kaydedildi.
 
Olası kaza, yangın ve felaketlerde ilk yardım araçları tarafından kullanılacak olan şerit sayesinde en kısa süre içinde olaylara müdahale edilecek.
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
SERDAR 7 yıl önce

ne yaptilarki diyenler yapmadiklarini sayamazlar... yaptıklarınıda yazsak bitiremeyiz.

Misafir Avatar
HÜSEYİN KOÇLU 7 yıl önce

dünyanin her yeri̇nde bu uygulama var , yapilmasi hoş teşekkürler

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Büyükşehir damızlık koç ve teke dağıtımı...
Denizli Büyükşehir Belediyesinin küçükbaş hayvancılık yapan üreticilerin sürülerinde kalite ve verimin...

Haberi Oku