Kültür:
banner175
3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'na büyük ilgi
Denizli Büyükşehir Belediyesi 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması'nın başvuruları tüm hızıyla sürüyor. Denizli il sınırları içindeki parklar, doğal, tarihi ve kültürel güzellikler ile kentsel ve kırsal yaşamı anlatan eserlerin katıldığı yarışma 4 ayrı kategoride düzenleniyor. "Denizli’nin Parkları", “Denizli’de Kırsal Yaşam”(Köylerde tarım, hayvancılık, gelenekler, bayramlar, düğünler, evlerde ve sokaklarda yaşam), "Denizli’de Kentsel Yaşam” (Kent içinde, evlerde, çarşı-pazarlarda, eğlence yerlerinde, cadde ve sokaklarda ve benzeri yerlerde yaşam) ve "Denizli’nin Antik Kentleri" kategorilerinde düzenlenen yarışmaya gönderilecek fotoğraflar 2014-2017 yılları içinde Denizli ili ve ilçelerinde veya köylerinde çekilmesi gerekiyor.  
 
Başvuru adresi: www.denizli.bel.tr/fotografyarismasi
 
Katılım şartlarının www.denizli.bel.tr/fotografyarismasi adresinde yer aldığı yarışmaya her kategoride en fazla 4 (dört) adet sayısal renkli fotoğraf gönderiliyor. Başvuruların yine aynı adresten yönergeler takip edilerek yapılacak yarışmaya son katılım tarihi ise 01 Eylül 2017 saat 23.00'e kadar olacak. 12 Eylül 2017 tarihinde sonuçları açıklanacak yarışmanın sergi ve ödül töreni 22 Eylül 2017 saat:17.00'de yapılacak. Yarışmanın her bir kategorisi için ayrı ayrı olmak üzere  birincisine 4.000.00 TL, ikincisine 3.000.00 TL, üncüsüne ise 2.000.00 TL ödül verilecek. 500'er TL 4 adet mansiyon verilecek yarışmada 20 esere de 250'şer TL sergileme ödülü verilecek.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku