Kültür:
banner175
Büyükşehir'den Çanakkale konseri
Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıldönümü nedeniyle anma programı düzenledi. Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Çanakkale Zaferi Özel Programı’na, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür, Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Şefi Selim Öztaş’ın yönettiği gecede birbirinden güzel kahramanlık türküleri ve ağıtlar seslendirildi. Türk bayrakları ile konsere eşlik eden izleyiciler söylenen ağıtlarla zaman zaman duygulandı.
 
"Çanakkale geçilmez"
 
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, bu anlamlı geceye katılan davetlilere teşekkür etti. 18 Mart vesilesiyle Denizli Büyükşehir Belediyesi sanatçılarının muhteşem bir sunum gerçekleştirdiğini ifade eden Gökoğlan, "Destanın 103. yıldönümünü sizlerle birlikte andık" dedi.  Türkiye'nin 103 yıl önceki gibi şer odaklarıyla mücadeleye devam ettiğini kaydeden Gökoğlan, "Ama unuttukları bir şey var; Çanakkale Geçilmez. Biz ülkemizi, bayrağımızı en iyi şekilde korumaya devam edeceğiz" diye konuştu. 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku