Kültür:
banner175
Büyükşehir'den 'Bir Anadolu Klasiği”
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu, Klasik Türk Müziğinin Anadolu’ya has ezgisi olan Hüseyni makamında eserlerin icra edildiği bir konser verdi. Bir Anadolu Klasiği adlı konser, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlendi. Programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Tanıtım ve Turizm Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve sanatseverler katıldı. Büyükşehir Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Ahmet Nuri Çağdaş’ın yönettiği programın solistliğini Nuray Özdemir üstlendi. Klasik Türk Müziğinin Hüseyni makamında birbirinden güzel eserlerinin seslendirildiği konser izleyenlerden büyük alkış aldı.
 
Özgüveni yüksek nesiller
 
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökoğlan sahne alan sanatçılara ve izleyenlere teşekkür ederek, Büyükşehir Belediyesinin kültür, sanat ve spora verdiği öneme değindi. Gökoğlan, “Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz sanat, spor ve el sanatları alanında tüm kurslarımız ücretsizdir. Kurslarımıza sadece çocuklarımızı değil kadın, erkek, yaşlı, genç herkesi bekliyoruz. Çünkü bizler özgüveni yüksek nesiller yetiştirmek istiyoruz” dedi.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku