Kültür:
banner175
Çocuklar tiyatroya doydu
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları tiyatro ile buluşturdu. 5 gün süren program kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Önder Tahmaz'ın yönettiği Fırtına, Edirne Halk Eğitim Tiyatrosu ise Erdoğan Eğmen'in yazıp yönettiği Çılgın Mucitler ve Bizim Sokağın Çocukları adlı çocuk oyununu sergiledi. Çatalçeşme Oda Tiyatrosu ile Acıpayam, Sarayköy, Çameli ve Bozkurt ilçelerinde sergilenen eserler toplam 25 kez çocukların karşısına çıktı. Çocukların eğlenerek izlediği oyunlar büyük beğeni toplarken Denizli merkez ve 4 ilçede yaklaşık 7.500 çocuk oyunları izleme imkanı buldu.
 

"Çocuklar için ne yapsak azdır"

 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Çocuklar için ne yapsak azdır" diyerek,  "Onların gözlerindeki o mutluluğu görmek her şeye değer" dedi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukların dolu dolu zaman geçirmesini istediklerini, bu kapsamda tiyatro sanatının çok önemli olduğunu  kaydeden Başkan Zolan, "Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz. Çünkü yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun istiyoruz" diye konuştu.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku