Kültür:
banner175
‘Milli İradenin Yükselişi' fotoğraflarda
Açılış törenine AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, ilçe belediye başkanları, ile çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, 15 Temmuz’da milli iradenin destan yazdığını söyledi.
 
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, o günü unutmamak ve unutturmamak adına bu serginin düzenlendiğini belirtti. PKK, FETÖ ve DAEŞ’in tek sahibi olduğunu da kaydeden Zolan, hepsinin kökünün kazınacağını ifade etti.
 
Son olarak konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, haçlı ruhunun halen yaşatılmaya çalışıldığını belirterek, ülkemize düşman olan ve ruhunu şeytana satan hainlerle mücadele edeceklerini belirtti.
 
Konuşmaların ardından protokol üyelerinin kurdela kesmesiyle açılış  gerçekleştirildi. Sergide, 15 Temmuz akşamı Denizli ve yurdun çeşitli illerinden çekilen çok sayıda fotoğraf sergileniyor.
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku