Kültür:
banner175
Pamukkale için söylenmiş en güzel ezgilerden biri
Bundan sonrasını Mahir’in facebook paymaşımından aktaralım:
Merhabalar ben Mahir Can Küçük, Denizliliyim. ABD'nin prestijli müzik okulu Berklee College of Music'te eğitimimi tamamladım.
 
Berklee tarafından seçilip destek verilen projelerin yayınlandığı, 300 bini aşkın takipçisi, 500 milyonu aşkın izlenmesi bulunan Berklee’nin resmi YouTube kanalında "Pamukkale Yolları" adlı projem kendisine sayılı proje arasında yer buldu.
 
Kendimin yazıp, hem söylediğim hem de bağlama çaldığım parçanın sözlerinde ve klibin dekorunda Pamukkale var, projede çalan müzisyenler ise Türkiye, Yunanistan, Filistin, Tayvan, Kanada, ABD, ve İsviçre’den.
 
Duyarlılık, ön yargı, bağnazlık konularını işleyen eser, müzisyenlerin çok kültürlülüğüyle daha büyük anlam kazandı. Kemanda ve vokalde Mersinli arkadaşım Bengisu Gokce de parçaya renk kattı...
 
Kültürümüzü yaşatıp yarınlara taşımak isteyen bizler için desteklerinizi esirgemeyiniz ve lütfen videoyu paylaşınız, umarım keyifle dinlersiniz...
 
İnsanların sadece ama sadece kalp güzelliğine göre ayrıldığı, başka hiç bir farkın gözetilmediği yarınlar için...
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

DENİZLİDE GASTRONOMİ YOLCULUĞU: PUBLİN RESTORAN
Görkemli iç tasarımı ve muhteşem yemekleriyle Publin, Ege Bölgesi’nin en çok tercih edilen restoranı...

Haberi Oku