Merkezefendi:
banner175
Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Durmaz'dan encümen üyeliği seçimi değerlendirmesi
Merkezefendi Belediyesi’nde Cuma günü yapılan meclis toplantısında belediyenin en önemli organlarından encümen üyeliği seçimleri yapılmıştı. Seçimlerde, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da meclis üyeliğine Cumhur ittifakı üyesi üç aday seçilmişti.

Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, seçimleri değerlendirdi. Durmaz, “Millet ittifakının bileşenleri olan CHP’nin 11 ve İYİ Parti’nin 8 meclis üyesi olmasına rağmen, kendi adaylarından en fazla oy alan sadece 16 oy alabilmiştir. Kendi partili meclis üyesine bile güvenmeyen ona oy vermeyen sözde ittifakın Merkezefendi Belediyesi’ni ne şekilde yönettiği ortadadır.  
Bu sonuç CHP ve İYİ Parti açısından skandal olduğu gibi, ülkeyi yönetmeye talip 6 benzemezin oluşturduğu sözde ittifakın ileride ne hale geleceğinin en açık örneğidir” dedi.

Merzefendi’nin 3 yıldır geriye gittiğini belirten Durmaz; “Göreve geldiği günden bugüne kadar tam 3 yıl geçmesine rağmen Merkezefendi ilçemizin belediyecilik anlamında Ak Parti döneminden çok gerilere gittiği halkımız tarafından da görülmektedir” diye konuştu.

Durmaz, Merkezefendi’de 2023 ve 2024 seçimlerini de kazanacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Bizler Adalet ve Kalkınma Partisi olarak Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi ile birlikte; birlik ve beraberlik içinde 2023 Haziran seçimine odaklı çalışmalarımızı tam bir uyum içinde devam ettiriyoruz.
Hem 2023 hem de 2024 seçimlerinde ülkemizde, Denizli’de ve özellikle Merkezefendi’de başarılı olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı yapacak ve 2024 yılında da Merkezefendi Belediyesine Ak Parti Bayrağını yeniden dikeceğiz inşallah.”

 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku