Merkezefendi:
banner175
Gazeteciler Zeyrek ve Saymaz Atatürk'ü anlattı, kitap imzaladı
Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki programa Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Denizli Belediyesi eski başkanı Ali Marım, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Mahir Akbaba, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz ve Fatma Atıcı Bakcan, meclis üyeleri, il ve ilçe yöneticileri ile yüzlerce vatandaş katıldı. Usta gazeteciler, Cumhuriyet’in kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Cumhuriyet’in kuruluşunu, o zamanalarda ülkenin içinde bulunduğu durumu, ne şartlar altında bugüne gelindiğini ve günümüzdeki mevcut Türkiye hakkında düşüncelerini dile getirdiler. Konuşmaları sık sık alkışla kesilen Deniz Zeyrek ve İsmail Saymaz, salonu tıklım tıklım dolduran, büyük heyecan yaşayan okurlarına ve kendilerini okurlarıyla buluşturan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür ettiler.
 
Söyleşi sonunda sahneye alkışlarla çıkan Başkan Doğan, “Büyük ve tek önder Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 81.yılında bir kez daha saygıyla, minnetle ve bağlılıkla anıyoruz. Bugün onu bir kez daha anmak için toplandık. Onu anmanın en doğru yolunun, onu okumak, sözlerini ve fikirlerini anlamak olduğunu düşümüyorum. Bugün bu ülkede barış içinde yaşıyorsak, onun sayesinde. Kadın erkek omuz omuza, çağdaş Türkiye’de yaşıyorsak yine onun sayesinde. Sporda, eğitimde, bilimde dereceler alabiliyorsak onun sayesinde. Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına çok şey borçluyuz. Bu borcu çok çalışarak, üreterek, onun ilke ve devrimelerini takip ederek, onun izinden bir gün olsun ayrılmayarak ödeyeceğiz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere ve davetimizi kırmayarak buraya gelen İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek’e çok teşekkür ediyorum” dedi. Doğan, konuşmasının ardından Zeyrek ve Saymaz’a çiçek hediye etti. Söyleşinin ardından İsmail Saymaz, imza etkinliğinde okurlarıyla tekrar bir araya geldi.
 
 
banner209
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

CHP’de Horzum’dan ‘çatlak’ açıklaması:...
Cumhuriyet Halk Partisi’nde, Merkezefendi Belediye Meclisi’ndeki encümen seçimi sonrası başlayan tartışmalar...

Haberi Oku